Сноуборд училище в Чепеларе и Пампорово

Групово обучение ски училище Чепеларе
V.I.P. обучение ски училище Чепеларе

Училището е разположено в подножието на връх Мечи чал в град Чепеларе. Независимо дали сте нов в сноуборда или просто търсите възможност за усъвършенстване на техниката си, обучението в група е един чудесен начин да подобрите уменията си. Инструкторите ни владеят Английски, Руски и Български език. С индивидуален подход към всеки те ще ви помогнат да напреднете бързо и да започнете да се наслаждавате истински на карането на сноуборд.По време на обучението ще разберете кой техники на управление да използвате, къде и защо. Ще получите напътствия как да управлявате скоростта си и как да се справяте със стръмни наклони и по-твърд сняг. Ски уроците започват в 9:00 часа и продължават до 16:00 часа следобед. Обучението е индивидуално или в група според желанието на клиента.

Snowboard school beginners Trip Elements.JPG pamporovo chepelare garderob uchilishte

……….

Индивидуални сноуборд уроци

 Вие карате сноуборд но искате да подобрите стила си, да контролирате сноуборда си с висока прецизност, или да пробвате твърдборд като на състезателите,  да навлезете в извънпистовото каране в дълбок сняг „Free Ride”или да започнете обучението си в атрактивния стил „Free stile”. За да напреднете и да постигнете перфектните резултати, доверете се на нашите инструктори. Само вие, сноуборда и снега !

Уроците могат да бъдат  индивидуални за 1 или 2ма човека, така и в малка група на едно ниво до 3 човека. Колко ще продължат уроците преценявате вие. Минимална продължителност 1 час.

 

Състезателен Сноуборд

Посочените цени са на човек, в лева и с включен ДДС.

Цените за деца (освен в изрично посочените случаи)се отнасят за деца на възраст между 8 и 12 год.

Децата до 7-годишна възраст ползват лифта безплатно и задължително с придружител.

 

За ранни, (предварителни) ще бъдат считани само онези записвания, чиято цена е 100% преведена или постъпила по сметка на „Трип Елементс“  до 7 дни преди ползването на услугите.

Цените са за 1 човек, в български лева. Записване

Забележка: Цената на уроците не включва лифт карта и екипировка. В случай, че нямате собствена екипировка може да наемете такава от нашия ски гардероб. Лифт карта може да закупите отделно.