Ски училище в Чепеларе и Пампорово

Групово обучение ски училище Чепеларе
V.I.P. обучение ски училище Чепеларе
ски училище Чепеларе

Ски училището е разположено в подножието на връх Мечи чал в град Чепеларе. Разполага с над 250 комплекта ски оборудване както за големи, така и за най-малките почитатели на зимните спортове. Ски инструкторите са високо квалифицирани и преподават уроците си на Английски, Руски и Български език. В училището работят квалифицирани ски инструктора предлагащи уроци, както за начинаещи, така и за напреднали скиори за подобряване на техника и стила. Ски уроците започват в 9:00 часа и продължават до 16:00 часа следобед. Обучението е индивидуално или в група според желанието на клиента.

Групово обучение по ски

За групи над трима човека и възраст над 12 г.

Индивидуални уроци по ски

Вие карате ски но искате да подобрите стила си, да контролирате ските с висока прецизност на състезателите или да навлезете в извънпистовото каране в дълбок сняг „Free Ride”. За да напреднете и да постигнете перфектните резултати на състезател, доверете се на нашите инструктори. Само вие, ските и снега !

Уроците могат да бъдат  индивидуални за 1 или 2ма човека, така и в малка група на едно ниво до 3 човека. Колко ще продължат уроците преценявате вие. Минимална продължителност 1 час.

skiing uchilishte pamporovo chepelare ski garderob

Ски училище за деца над 6 год.

Посочените цени са на човек, в лева и с включен ДДС.

Цените за деца (освен в изрично посочените случаи)се отнасят за деца на възраст между 6 и 12 год.

Децата до 7-годишна възраст ползват лифта безплатно и задължително с придружител.

.

За ранни, (предварителни) ще бъдат считани само онези записвания, чиято цена е 100% преведена или постъпила по сметка на „Трип Елементс“  до 7 дни преди ползването на услугите.

Цените са за 1 човек, в български лева. Записвания.

Забележка: Цената на уроците не включва лифт карта и екипировка. В случай, че нямате собствена екипировка може да наемете такава от нашия ски гардероб. Лифт карта закупува отделно.