Организация на тийм билдинг игри

Най – успешни приключенски игри за 2017:

Загадките на пещера Ягодина !

Доспатска шир и тайната на езерото !

Приключенска игра „Чепеларе“ 

Организираме игри и по избрана от вас дестинация.

 

Рафтинг игра

Няма по добър начин да изведете екипът си сред природата и да постигнете сплотяването му и колективната му работа от това да се спуснете с рафтинг лодка по кресненското дефиле. Разработи ли сме няколко спускането с рафтинг, може да се добавят и елементи на игра.

 

Бурна вода, вълни, загадки криещи се по бреговете на реката,откриване на скритото съкровище и най-вече много положителни емоции за вас и вашият екип сред красивата природа на Пирин планина.

Приключенска игра

Екипът ви в една изпълнена с емоции и загадки игра с идеята за подобряване на екипната дейност на вашата фирма или организация. Попадайки в различни емоционални ситуации да обединят усилията си и да покажат свои неподозирани способности позволява колективната дейност да се превърне в по-приятно, леко и интересно занимание. Различните етапи и задачи в играта предлага възможност на колектива за възникване на уникални и весели ситуации, които допринасят за сближаване и опознаване. 

Изпитанията и конкурентния характер на тиймбилдинга позволяват на всеки участник да прояви личността си в невиждана до сега за колегите му светлина. Всичко това допринася изключително много за по-креативната дейност, както и за по-лесната комуникация между колектива, което е основен фактор за успешните резултати на фирмата. Но преди всичко тиймбилдинг се свързва с много усмивки, положителни емоции и победи.

След играта екипът ни изготвя анализ на екипите, който се предоставя на вас.

Пейнтбол игра

 Организирането на „Тимбилдинг“ под формата на професионален турнир по пейнтбол с специално изградено за целта игрище/предпазни мрежи и надуваеми бункери/ както и професионални съдии или оборна игра в гората.

 

Освен развлекателна функция това мероприятие е за сплотяване на колектива,

демонстрация на значимостта от всеки отделен сътрудник,както и насърчаване на работата в екип.

 

Имате възможността да оцените служителите си и да ги освободите от напрегнатото работно ежедневие.

Този вариант е подходящ за голям брои участници.